Het huisje ligt beschut aan de rand van een grote duinvallei en vanuit de kamer heeft u ruim uitzicht op de Texelse duinen. Deze kunt u vrij beklimmen om een blik te werpen op de Noordzee en van de ondergaande zon te genieten. Als u zich omdraait ligt niet alleen het dorp de Koog maar het gehele eiland aan uw voeten.

Bij aankomst heeft u een eigen parkeerplaats. Langs uw eigen schelpenpaadje loopt u met bolderkar voor de bagage naar uw duinhuisje. Ook voor kinderen is het een fijne veilige plek en eventuele huisdieren zijn (in overleg) welkom.

De wisseldag is vrijdag, soms op maandag, als er een weekend verhuurd wordt.
Tijd van aankomst is na 14.00 uur en vertrek is voor 10.00 uur.

De moderne keuken is voorzien van ruime koelkast met vriesvakje, vaatwasser, Boretti combi magnetron-oven, waterkoker, Senseo, Dolce Gusto, koffiezetapparaat. Verder is en een radio/dvd-speler, flatscreen met kabelaansluiting en Internet.

Vanuit de kamer treft u aan de duinkant een 2 persoons slaapkamer met boxspring bedden. Aan de andere kant is de hal, het toilet, een luxe badkamer met ligbad, aparte douche en wasmachine en een tweede 2 persoons slaapkamer met boxspring bedden. U kunt hier maximaal verblijven met 4 volwassenen en 1 kind. Hiervoor hebben we een kinderbedje en een kinderstoel klaarstaan. 

Buiten treft u een zonnig en beschut terras met prachtig uitzicht, ruimte om fietsen te stallen en een bolderwagen. Het gehele huisje is centraal verwarmd. Kamer en badkamer hebben bovendien nog  vloerverwarming.

'Achter de Brem' staat  in natuurpark  "de Texelse duinen". Strand, bos, duin en winkels zijn op steenworp afstand. Fietsverhuur (en ook bushalte) zijn vlakbij.